Breaking Dawn – min favorit!

Breaking Dawn er min favorit

breaking dawn konkurrence

Breaking Dawn konkurrence

Jeg glæder mig sygt meget til Breaking Dawn, da mig og mine veninder altid holder et stort twilight party. Breaking, er min favorit bog, da der er så mange detaljer og spændingen er helt i top. Men også at Bella & Edward indgår ægteskab, og får et bar som også har en evne. Filmen bliver helt sikkert bare fantastisk, jeg syntes at det er super at de har delt den i to, for så er der længere tid med twilight filmene, og mange flere detaljer.
Breaking Dawn traileren var så vild, at jeg begyndte at græde, jeg har knyttet mig et helt specielt bånd til twilight, det er lidt ligesom en livsstil for mig at læse.
Jeg er team alle sammen, da jeg syntes at alle spiller en stor rolle i bøgerne og i filmene.
Breaking Dawn Part 1; her kommer jeg :*
Jeg håber at jeg vinder!

Breaking Dawn Part 1 Hilsner; Mathilde Nielsen

Deltag i Twilight konkurrencen – Breaking Dawn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.