Booboo Stewart til dansk galla

Booboo Stewart, som spiller Seth Clearwater, har været til dansk gallapremiere her d. 16 november.

Lækkerbiskenen Booboo Stewart kom til dansk gallapremiere på Breaking Dawn part 1 for to dage siden. Han mødte op før de to gallaer (der var en for VIP og ikke-VIP), hvor han bagefter gav sig god tid til at skrive autografer og tage billeder med de mange ventende fans. Booboo spiller Seth, som faktisk siger ret meget i Breaking Dawn part 1, så det var da ret stort at han kom til vores lille land.

Jeg var så heldig at få en autograf og et lille billede. Så I ham?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

6 Responses to Booboo Stewart til dansk galla

 1. Miriam skriver:

  Jeg så ham godt. Han er lækker! <3

 2. laura stewart skriver:

  jeg elsker også twilight. mere end andre er familie med kristen stewart 😉 og har enda en autograf fra hende så faktisk er jeg mere fan end du er hele mit værelse er fyldt op med twilight-plakater. og jeg er begyndt på at putte det oppe på loftet fordi der ikke er plads på mine vægge mere. tag den

 3. Anonym skriver:

  Ja han er vildt lækker!

 4. cecilie 13 år skriver:

  OMG… jeg er så sur på mine forældre. jeg ville så gerne havde været inde og se ham
  :(:(:(:( <3<3<3

 5. mariam skriver:

  jeg var der også jeg fik taget et billed med ham 🙂

 6. Ea. skriver:

  aaw….Han er da bare for lækker!.
  ELSKER ham!….<3
  Har dsv. aldrig mødt/set ham.;(…..<3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.