Bliv sommerklar med en krop som Jake

Drømmer du om en lækker, gyldenbrun og trænet overkrop som Jake? Så fortvivl ikke! Her får du fem tips til at nå dit mål om en trænet krop, inden temperaturen stiger, og det er tid til at hoppe i sommertøjet og tage på stranden.

Hav altid in mente, at du skal kombinere træning og kost og ikke blot fokusere på den ene del. Her kommer råd som handler om fitness samt nogle simple tiltag til hverdagen, der kan hjælpe dig på rette kurs.

 

Start dagen med et stort glas vand

Hvis du drikker et stort glas vand hver morgen, øger du din forbrænding og udskiller de affaldsstoffer, der har ophobet sig i din krop. Derudover mindsker du din appetit, da det vand, du har drukket, skaber en falsk mæthedsfornemmelse. Men vær opmærksom på ikke kun at drikke vand om morgenen. Øg generelt dit vandindtag, således at din krop bliver mere hydreret. Der er mange fordele ved at drikke vand, men en af dem er, at det vil give dig hurtigere restitution efter træning.

 

Morgenmad er dagens vigtigste måltid

Hvis dit morgenmåltid er sundt og nærende, så er det det måltid på dagen, hvor du ikke skal holde dig tilbage. Spis dig godt mæt. Du må endelig ikke skippe morgenmaden, for det er der din krop for alvor har brug for protein og fibre til at klare dagen. Er du træt af havregryn, så spis i stedet en portion græsk yoghurt toppet med frugt og nødder.

 

Intervalløb

Når du alligevel er ude at løbe, kan du lige så godt udfordre dig selv ved lige at skrue op for energiniveauet og tempoet engang i mellem. Løb dig varm de første par kilometer, før du går i gang med intervallerne. Herefter tager du så to minutter, hvor du løber så hurtigt, som du kan. Efterfulgt af et minut i moderat tempo. Gentag ti gange.

Du kan med fordel også lave et løbeprogram for hver uge med mål i forhold til tid. På den måde presser du dig selv, og du har overblik over, hvor du kan forbedre dig. Hvis du er meget ambitiøs, kan du melde dig til et af de mange løb, der bliver afholdt i forårs- samt sommersæsonen – måske endda et halvmaraton?

 

Styrketræn

Hvis du i forvejen ikke allerede styrketræner, så er det tid til at begynde nu, hvis du vil have en sommerklar krop. Her på siden kan du finde alt det udstyr, du har brug for, når du skal starte træningen. Når du styrketræner, får du ikke kun større muskler, din puls stiger, og dermed forbrænder du altså også kalorier. Derudover har personer med en større muskelmasse også en højere forbrænding, fordi muskler forbrænder mere end fedt – det er endnu en grund til at skynde sig ned i fitness og gribe de tunge vægte – bare klø på!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Mode. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.