Bliv klædt på som din yndlingsskuespiller fra Twilight

Du har nok set filmene mere end en gang, og er det tilfældet, er du langt fra alene. Handlingen er god, og den fantastiske kærlighedshistorie bliver aldrig uinteressant. Dog er det nok ikke kun historien, du nyder, når filmen kører over din skærm.

 

 

Nej, de forskellige karakter i filmen er ligeledes helt eminente. For det første er det utrolig godt skuespil, men derudover ser de jo også knaldgodt ud. Kunne du selv tænke dig at være klædt som din yndlingskarakter, så læs med her i artiklen, hvor vi ser lidt nærmere på de forskellige stile, der bliver præsenteret i filmen.

 

Bliv moderne med Edwards stil

Edward er en del af ”upperclass” familien, The Cullins, hvilket afspejler sig i hans flotte stil. Edward begår sig i tøj, der vil passe godt ind på studiet, men ligeledes vil det passe godt på arbejdspladsen. Hans stil er indbegrebet af en moderne, men stadig utrolig smart stil. Typisk består hans tøj af et sæt jeans, som han kombinerer med en skjorte, der matcher farven. Sommetider piftes stilen op med en blazer, når den skal helt op at ringe. Hans udetøj er ligeledes rigtig pænt, og her ser man ham typisk i den flotte grå frakke, der har fået meget tv-tid gennem filmene. Er Edwards’ stil lige dig, skal du forberede dig på, at det kræver lidt mere omhyggelighed, når du skal vælge tøj. Dog er det bestemt muligt, ligesom du let kan finde butikker, der tilbyder tøj, som minder om hans stil.

 

Rå og mandig stil som Jake

Jake er at finde i en lidt anden boldgade. Han går ikke rundt i for fint tøj –  nej, han har mere fokus på et råt, mandigt samt simpelt udseende. Dette er da også noget, som virkelig ser godt ud, og leder du mere efter en stil, der kunne minde om hans, er det meget muligt. Hans t-shirts er typisk helt plain, dvs. uden tryk eller lignende. Sommetider har han dog en skjorte på, men det er ikke den helt fornemme skjorte. Det kan bedre kategoriseres som en ”skovmandsskjorte”. Dette er ikke ment negativt, men blot at det er en ternet skjorte – typisk med noget rødt indover. Hans stil er lidt mere lige til, men den kan se mindst lige så smart ud, hvis du gør det ordentligt.

 

Bella – en typisk studerende

Bella er indbegrebet af en typisk studerende. Hun holder en fin stil, uden det bliver for meget. Hendes sæt er typisk et par mørkeblå eller sorte jeans sammensat med en skjorte eller en flot sweater. Denne beklædning er meget neutral, og du bliver altså ikke over- eller underdressed. Du bliver klædt nydeligt på, og du vil passe ind alle steder.

 

På eksempelvis fashionforest.dk kan du finde lige den stil, du søger. Så vil du være rå som Jake, stilren som Edward eller en klassisk skolepige som Bella, er det muligt. De har et bredt udvalg og skal nok hjælpe dig til dit mål

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Mode. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.