Bella Swan – Twilight ynglingsfigur konkurrence

Isabella Swan fra Breaking Dawn bogen

vampire_bella

Bella Swan fra Breaking Dawn bogen

Skal jeg vælge en person fra Twilight-sagaen, som for mig er mere speciel end de andre, bliver mit valg uden tvivl Isabella Swan. Hendes personlighed som jeg første gang stiftede bekendtskab med i sommeren 2008 har ført mig igennem en ubeskrivelig rejse, med både sorger og glæder. Det er fra hendes synspunkt Twilighr, New Moon, Eclipse og godt halvdelen af Breaking Dawn bogen er skrevet ud fra. Derfor kan jeg vist roligt sige, at hun er historiens midtpunkt. Men udover ud over alt det, føler jeg mig tættere på hende end ved den andre personer fra Twilight universet. Hun føles som den tvilling jeg aldrig fik, og hendes karakter træk, minder også en del om mine(bestemt hendes klodsethed og evnen til at rode sig ud i alverdens dårlige situationer). Jeg synes dog det er synd at denne del lidt forsvinder, da hun bliver forvandlet i Breaking Dawn. Men det er en forandring jeg kan leve med. Alt i alt, er Bella som sagt som en søster for mig, og det bliver med hjertet oppe i halsen, når jeg sætter mig ind i biografen for at se min kære Bella blive gift og blive mor til den mest vidunderlige lille pige, Reneesme.

Matilde Olesen

Deltag i Twilight konkurrence: Hvem er din ynglingskarakter?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

1 Response to Bella Swan – Twilight ynglingsfigur konkurrence

  1. silke skriver:

    Jeg er enig. Bella er en helt særlig person, og jeg kan også godt genkende noget af mig selv i hende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.