Breaking Dawn Part 1 filmen

Læs anmeldelser af Breaking Dawn Part 1 filmen

breaking dawn officiel plakat breaking dawn teaser Breaking Dawn sengescene god kvalitet

Breaking Dawn var noget helt særligt

Nu er det vist min tur til at fortælle om min Breaking Dawn Part 1 oplevelse. Jeg trak to af mine bedste venner med ind for at se filmen. To drenge og de var ikke ligefrem begejstrede før og efter filmens start. Efter at filmen var færdig ville de absolut ud og have en øl eller to, for de følte at de havde brug for at lave nogle “mande ting” eftersom filmen ifølge deres mening var så tøset.

Jeg tog med dem og vi fik drukket et par øl, hvor vi efterfølgende gik hver til sit. Klokken 01.14 var jeg hjemme og lå i min seng. Siden har jeg vendt og drejet mig; haft billeder i hovedet af Breaking Dawn filmen. Klokken er nu 05.47 og jeg er endnu ikke faldet i søvn. Jeg fik ikke rigtig bearbejdet filmen, da jeg var i deres selskab og jeg tror umiddelbart at det er derfor jeg ikke kan sove.

Breaking Dawn filmen er fantastisk. Den er ligesom den skal være, og scenerne er perfekte. Ligefra filmen startede til filmen var slut ejede jeg ingen tanker, da jeg var så opslugt af filmen. Det føltes som om den varede to minutter.

Jeg vil stå op nu, og begynde dagen selvom jeg har det lidt underligt efter ikke at have sovet. Jeg føler mig helt frisk. Jeg håber at Breaking Dawn var en mystisk og fantastisk oplevelse for jer alle ligesom den var for mig. Drøm fortsat sødt.

Breaking Dawn filmen får 6 ud af 6 stjerner
Twilight anmeldelse af Sasa Kovacevic

11 Responses to Breaking Dawn Part 1 filmen

 1. Nynne skriver:

  jeg syntes også den var meega god, blev helt opslugt <3<3 😀

 2. josefine skriver:

  jeg har ikke set den endnu men ved jeg vil elske den så har bestilt dvden med bellas hårpynt og alle de andre fede ting glæder mig sindsygt meget please snart bliv den 13. marts glæder mig al for meget til det

 3. becca-rebecca skriver:

  Jeg glæder mig til at jeg får den på tirsdag af min far
  Får jeg er lige så stor twilight fan som han er fodbold fan(og i ved vel hvordan sådan nogle fodbold-tosser er?)
  Twilight fan 4-ever

 4. Twilight-freaken skriver:

  jeg har haft twilight breaking dawn part 1 film en hel måned nu yaaah.

  LOVE TWILIGHT

 5. Fabedulle skriver:

  Så Breaking dawn med min veninde. Ved fødslen-scenen kiggede jeg væk da jeg syntes det var klamt men hun kiggede trofast under hele filmen. Den var fantastisk 😀 jeg kan slet ikke beskrive følelsen.

 6. Twilight-freaken skriver:

  har i hørt det der med at the hunger games bliver det helt store hit efter twilight og at the hunger games bliver efterføljer af twilight

 7. becca-rebecca skriver:

  hey twilight-freaken!
  jaaaaaaaaaaa da det viste jeg godt
  men vad mener du med`efterføljer af twilight`
  jeg skal så meget ind og se den

 8. Laura skriver:

  Jeg syntes også at filmen var RIGTIG god men den kunne have været bedre. Jeg syntes ikke at det var sådan en god instruktør som i de andre film.

 9. twilight-fereaken skriver:

  jeg menner at the hunger gams er den næste i rækken men det tro jeg ikke på twilight holde for evigt I LOVE TWILIGHT 4-EVER. hver evig eneste dag tænker jeg på twilight og jeg er på twilight danmark hver evig enste dag. Jeg er en rigtig twihard

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.