4 ting du kan lave, mens du ser Twilight-filmene

Vi ved alle sammen godt, at Twilight-filmene er helt fantastiske, og at vi alle sammen bare kan se dem igen og igen. Når man har lyst til at se dem hele tiden, er det en god idé med aktiviteter, som man kan lave i mens. Her kommer vi med nogle overraskende råd. Så læs med og få svaret på hvad Twilight har med stofgarn at gøre.

  1. Hyg med vennerne

Det er altid en god idé at sætte tid af til sine venner, men nogen gange kan det være hårdt at finde tiden til det.

Derfor anbefaler vi, at I kombinerer tiden med at hygge og samtidig se Twilight-filmene. Hvorfor ikke lave en maraton filmaften med vennerne, hvor I ser alle Twilight-filmene.

På den måde hygger I sammen, samtidig med at I allesammen får mulighed for at se nogle helt fantastiske film igen.

Så er det bare med at lave popcorn, og så står den på max hygge.

 

2. Spis aftensmad til Twilight

Når du er alene hjemme, hvorfor tænder du så ikke for en af Twilight filmene, mens du alligevel skal spise din mad. Du skal lave et eller andet, mens du spiser aftensmad.

Rigtig mange ser fjernsyn, når de spiser deres aftensmad, men det er egentlig en lidt kedelig måde at bruge sin tid på, når du i stedet kan se en af dine yndlingsfilm.

Næste gang du er alene hjemme, anbefaler vi, at du i stedet starter på en Twilight film, og hvis du har andre ting, du skal lave bagefter aftensmaden, så kan du altid se resten færdig en anden dag.

Du har jo alligevel set filmene så mange gange, at det ikke skader at vente lidt. På den måde har du også noget at glæde dig til.

 

3. Strik noget tøj

Vi anbefaler, at du lærer at stikke, hvis du ikke allerede kan det, for så kan du faktisk lave noget produktivt, mens du ser filmene.

På den måde behøver du ikke have dårlig samvittighed over det, for du er bare ved at strikke noget nyt. Så vi anbefaler, at du køber noget stofgarn og finder en strikkeopskrift, og så er du faktisk klar til at se Twilight igen og igen.

For gode tilbud på stofgarn kan du tjekke disse.

Du bliver glad første gang, at du bliver færdig med at lave noget, samtidig med at du har lavet det, som du elsker allermest. Nemlig at se Twilight.

 

4. Romantisk filmaften

Det er ikke sikkert, at din partner synes, at det er lige så romantisk som dig. Men en gang imellem skal din partner gøre noget, som gør dig glad.

Næste gang I skal hygge samme, så skal du sige, at du vil se Twilight. Det vil din partner inderst inde sikkert også gerne.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.